Antalya Yazar Kasa

Doğru Yeni Nesil Yazar Kasa POS Seçimi Yapmanız İçin Öneriler

Yeni nesil yazar kasalar avantajlarıyla firmalara katkı sağlarken doğru seçilmedikleri taktirde istenmeyen durumların ortaya çıkmasına da sebep olabilirler. Özellikle yiyecek ve içecek firmaları tarafından tercih edilen yeni nesil yazar kasa poslar, sektörden sektöre farklılık gösterir. Doğru yeni nesil yazar kasa pos seçmek için;

– İş ihtiyaçlarınızı belirlemeli,
– İşletmenin büyüklüğünü hesaplamalı,
– İşletmenin konumunu göz önüne almalısınız.

İşletmelerin satış yapma, stok takibi ve verimlilik ölçümü gibi önemli işlemlerini gerçekleştiren yeni nesil yazar kasa pos cihazları için diğer seçim önerilerimiz ise şöyle:

– Yeni nesil yazar kasa POS seçerken 3G ve 4,5G uyumlu olanlarını tercih etmelisiniz. Böylece daha hızlı bağlantı sağlar ve hizmet kalitenizi artırırsınız. Yazar kasada da son teknoloji her zaman en iyisidir.
– Yazar kasa POS seçerken bir diğer dikkat etmeniz gereken özellik de ekranlarının dokunmatik olmasıdır. Hem daha kolay kullanır hem de zamandan tasarruf sağlarsınız.
– Doğru yazar kasa POS seçerken cihazınızın uzun şarj süreli olmasına dikkat etmelisiniz. 30 – 50 saat arasında şarj süresine sahip olanlar gün içinde sorun yaşamamanızı sağlar.
– Özellikle seyyar yazarkasa POS cihazlarının seçiminde yazar kasaların hafif olması göz önünde bulundurulmalıdır. Rahatlıkla her yere götürebilirsiniz.
– Yazar kasa seçerken tercihinizi kablosuz olanlardan yana kullanmalısınız. Taşınabilir POS cihazları kullanım rahatlığı ve alan genişliği sağlar.
– Mobil yazar kasa posları tercih ederek tek slip üzerinde yazar kasa fişi ve kredi kartı slibi yazdırabilirsiniz. Bu durum kullanım kolaylığı sağlayacaktır.
– Yazar kasa POS seçimi yaparken alacağınız POS makinesinin bankalar ağının geniş olmasına dikkat etmelisiniz. Müşterileri bankalarına uygun pos cihazıyla karşılamanız tercih edilmenizi de sağlayacaktır.
– Alacağınız yazar kasaların mali onaylı olmasına da dikkat etmelisiniz. Gelir idaresi Başkanlığı’nın yeni tebliğine uygun cihazlar satın almalısınız.
– Doğru yazar kasayı seçerken dikkat etmeniz gereken önemli hususlardan biri de cihazın muhasebe programlarıyla entegre olmasıdır. Böylece cihazlarınız daha hızlı ve uyumlu çalışır.
– Yeni nesil yazar kasa seçimi yaparken cihazı satın alacağınız yerin servis hizmeti verdiğinden emin olmalısınız. Arıza durumlarında hemen ulaşacağınız bir servis merkezi işinizi kolaylaştıracaktır.

– Teknolojik gelişimlere ayak uyduran ve en son üretilmiş olan cihazları tercih etmelisiniz.

Firma ve işletmeleriniz için kullanacağınız yeni nesil yazar kasaları seçerken tavsiyelerimiz ışığında doğru bir tercih yapabilirsiniz. Böylece gelirlerinizi artırırken müşterilerinizde de güven oluşturursunuz